Učenicima iz OŠ „Braće Radić“ Pridraga 2 nagrade i 1 pohvala za haiku

Na haiku natječaju na temu „Bijela roda“ („A white stork“), koji su raspisali JU Zeleni prsten Zagrebačke županije i Udruga „Tri rijeke“ HPOI Ivanić-Grad, u kategoriji učenika osnovnih škola od 5. do 8. razreda, učenici iz OŠ „Braće Radić“ Pridraga dobili su dvije nagrade i jednu pohvalu, pod mentorstvom učitelja Ivana Gaćine, i to: Luka Zubčić, 5. razred (2. nagrada), Anđela Klapan, 8. razred (3. nagrada) i Roko Oštrić, 5. razred (pohvala).

Povjerenstvo – žiri su sačinjavale Sanja Petrof Vlahović, prof. i Sanja Hasanović, prof, a na natječaj su pristigle 172 haiku pjesme učenika od 5. do 8. razreda, iz 15 osnovnih škola.

Ovaj uspjeh je još veći kad se njemu pribroji 3. nagrada koju je u ožujku 2017. dobila učenica Nikolina Klapan iz 5. razreda na haiku natječaju na temu „Igračke“, koji su organizirali Udruga „Tri rijeke“ HPOI Ivanić-Grad i Festival igračaka iz Ivanić-Grada, u kategoriji učenika osnovnih škola od 1. do 5. razreda, a u sklopu istog natječaja u prigodni zbornik radova uvršen je i haiku rad od učenika Dominika Viduke iz 5. razreda.

Više o natjecanju pročitajte ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...