Danas u 13 sati doznajemo hoće li Zadar dobiti lokalnu zemaljsku televiziju; Vraća li se Reno Sinovčić u medijski prostor?

Kako je priopćila Agencija za elektroničke medije 3. svibnja ove godine, za koncesionara odnosno nakladnika televizije za digitalnu regiju D7 javile su se tvrtke CCS Consulting d.o.o., Robur j.d.o.o., Televizija Dalmacija d.o.o. – Mreža, Televizija Jadran d.o.o. ali i tvrtka VOX Fenix j.d.o.o. u 100 postotnom vlasništvu Rena Sinovčića.

Vijeće za elektroničke medije će danas u 13.00 sati, javno objaviti odluke o davanju koncesija po Obavijesti broj 02/17 za davanje koncesija za obavljanje djelatnosti pružanja medijskih usluga televizije.

Nakon drugog kruga natječaja bit će poznato dobiva li Zadar i okolica lokalnu zemaljsku televiziju ili ćemo i dalje biti jedino područje u zemlji bez lokalne televizije. Osim toga, vrlo je važno za vidjeti hoće li u slučaju dodjele koncesije ista pripasti i kome, jer ovo je prvi veliki pokušaj Rena Sinovčića da se vrati na medijsko tržište Zadra, i to upravo kroz – televiziju.

Podsjetimo, ranije smo pisali kako je pri Trgovačkom sudu u Zadru otvorio tvrtku za 10 kuna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...