Rahimovski potpisuje novu pjesmu Zadranke Sanelle; U Callegru pogledajte spot!

Ovih dana premijerno na CMC prikazan je novi singl i video spot Sanella “Čvor” pod okriljem diskografske kuće Hit Records.

Promocija glazbenog spota održat će se 19.06. u Callegro bar Zadar s početkom u 20 sati.

Stihove i glazbu napisao je Kristijan Rahimovski a aranžman potpisuje Filip Gjud.

Pjesma “Čvor” moderna je pop art balada koju izvodi pjesnikinja Sanella Bačić iz Zadra.
Video spot sniman je pod redateljskom palicom Jerko Marić/grupa Adastra na tri različite lokacije Ljubač, Ražanac i Sabunike.
Upravo kroz te scene koje se stapaju sa samim tekstom pjesme ‘ Čvor ‘ mogu se vidjeti sve ljepote prirode kojima Zadar i okolica Zadra raspolažu.
Za Styling se pobrinula Modna kuća Cataleya – Martina Ješe i sestra Antonella Bačić, Make up Ivana Šimunić/HRT a Hair style Frizerski salon Hair for life.
Autor fotografija sa snimanja spota je Aleksandar Bonačić.

Snimanjem novog singla Sanella smatra svojim novim početkom i povratkom na  glazbenu scenu obzirom da je u glazbi napravila pauzu od 15 godina.

– Kristijan Rahimovski napisao je zaista jednu predivnu i vrlo emotivnu  pop art ljubavnu baladu koja mi je takla srce i osvojila me na prvo slušanje. Iskreno vjerujem da će je i slušatelji prepoznati na isti način . Pjesma je iskrena i tako je i otpjevana . Obzirom da se bavim glazbom od svoje 11 godine , od dječjeg festivala ‘ 95 pa sve do Zadar festa ’99 i 2000 – te , Melodija hrvatskog jadrana i mnogih drugih , ovo smatram, nakon zaista duge pauze, svojim novim početkom , tek prvim korakom do ostvarenja svoga sna. Moram napomenuti da je tekst pjesme ‘ Čvor ‘ poetski, između ostalog i pjesnikinja sam ljubavne poezije što je Kristijan Rahimovski prepoznao kao jedan vrlo pozitivan i zanimljiv segment kod mene i u tom smo pravcu zajedno i krenuli.

Glumci u spotu su Sanellina sestra, Andrijana Beljo (Bačić), zet Damir Beljo europski prvak u boksu poznat kao ponos nacije BIH i Domagoj Bašić / vilionist grupe CalypsoVideo spot Sanella “Čvor” može se pogledati na You tubeu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...