Izazvao frontalni sudar pod utjecajem alkohola; Unesrećene morali spašavati rezanjem automobila!

Jučer, u nedjelju 30. srpnja oko 16:30 sati došlo je do teške prometne nesreće na Županijskoj cesti Poljica-Vrsi. Nju je pod utjecajem alkohola od 0,9 promila u krvi izazvao 42-godišnjak s područja Zadarske županije upravljajući osobnim automobilom osječkih registracija. Po spomenutoj dionici ceste kretao se u smjeru sjevera, ali je zbog neprilagođene brzine u oštrom zavoju izletio na drugi kolnički trak gdje se frontalno sudario s automobilom zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 64-godišnjak.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen putnik iz automobila zagrebačkih registarskih oznaka, 64-godišnjak, a iz istog vozila lakše su ozlijede pretrpjele putnice (68 i 65) te vozač. Lakše je ozlijeđen i 42-godišnjak koji je izazvao prometnu nesreću, a protiv kojega će se pokrenuti odgovarajući postupak.

O težini prometne nesreće govori i informacija iz Županijskog centra 112 koja kaže kako su na tehničkoj intervenciji izvlačenja prikliještene osobe iz vozila bili vatrogasci iz JVP Zadar.

Teško ozlijeđeni 64-godišnjak zbrinut je u OB Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...