Izvukli smo dobitnicu prekrasne torbice iz asortimana Replaya!

Antena Zadar ovoga je tjedna u suradnji s Replay Hrvatska i novouređenim storeom u Zadru poklanjala jednoj sretnoj čitateljici (ili čitatelju) prekrasnu torbicu iz njihovog asortimana. Radilo se o predivnoj torbici satkanoj od eko kože sa saffiano efektom, s ručkom u istoj boji i odvojivim, podesivim metalnim lancem za rame. Dimenzije: širina 17.5cm, visina 12cm, dubina 7.5cm.

Zainteresiranih za torbicu bilo je mnogo te je u našem nagradnom darivanju sudjelovalo gotovo 1200 zainteresiranih osoba, ali poklon smo mogli poslati u samo jedan sretni dom u čemu nam je posao olakšalo nasumično biranje dobitnice ili dobitnika. Sretna dobitnica u izboru Antene Zadar i Replay Hrvatska je naša čitateljica MARTINA SARIĆ.

Njezine prijateljice koje je označila u komentaru na našem Facebooku (Adrijana Uglešić, Tea Glavić i Ka Te) sigurno su joj donijele sreću pa jedva čekamo da ih sve četiri vidimo u gradu na piću (Martina, častiš!) zajedno s ovom prekrasnom torbicom.

Molimo sretnu dobitnicu da nam se javi u Inbox na našoj Facebook stranici ili putem e-mail adrese [email protected]

Bogati asortiman Replaya možete provjeriti na njihovoj mrežnoj stranici, ili osobno, u njihovoj novouređenoj zadarskoj poslovnici na adresi Knezova Šubića Bribirskih 10. Kako ona izgleda možete provjeriti ovdje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...