Javili smo se na oglas koji nudi masažu, dobili smo ponudu usluge prostitucije

U današnje vrijeme gotovo da ne postoji netko tko nije koristio usluge internetske kupovine. Kao rezultat toga u virtualnom bespuću svakodnevno nailazimo na brojne stranice i grupe na društvenim mrežama na kojima jednim klikom možemo kupiti ili prodati što god želimo.

Buvljak online Zadar jedna je od takvih grupa koja na Facebooku broji gotovo 13 tisuća članova.

“Molim vas da ne ponavljate postove, ako ih želite ponovno aktivirati, dopišite komentar i to ga podiže. Brze načine zarade, kladionice i slične postove brišemo.. Nije im mjesto tu, a autore blokiramo..”, stoji u opisu grupe.

Iako je jasno naglašeno da administratori ne odgovaraju za muljaže, prijevare ili slično, to nije spriječilo nepoznatu žensku osobu da iz sata u sat s različitih Facebook profila objavljuje oglase nudeći “usluge masaže”.

“Ako ti je potrebno druženje, dođi do mene na druženje i uživanje. Oglas vrijedi samo danas”, “Pružam kod mene usluge, nudim opuštajuće dodire, ako si za danas javi se”, samo su neki od oglasa koje je objavila Irena Malotić, a nakon što je administrator istu blokirao, nastavila je s ponudama pod imenom Melani Hanžikić, a onda kao Belinda Guserić.

Kontaktirali smo jedan od profila s ciljem da se uvjerimo radi li se uistinu o pružanju usluga prostitucije. Nedugo nakon toga, Irena, Melani, Belinda ili tko god već stoji s druge strane tipkovnice rekla nam je da ima 25 godina, da živi u Varoši, točnije kod Pomorske škole, a onda je izbacila cjenik usluga.

“Moje cijene sexy masažice su tu. I pravila. Plaćaš mi pay self bonom koji kupiš na bilo kojem kiosku Tiska ili na Petrolu. Cijena je pola sata 400 kuna, dva sata koštaju 500 kuna, a četiri sata 700 kuna. Bon mi daješ isključivo u ruke kad se nađemo. U cijenu masaže je uključeno sve, baš sve, osim nasilja. Ti bi danas došao?”, upitala nas je mlada dama, nakon čega nas više nije kontaktirala budući da ju je administrator vjerojatno blokirao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...