Kunjske maškare ovaj put usrid lita

U Tkonu će se ove godine, 21. srpnja 2017., po prvi put održati “Kunjske litnje maškare“ u organizaciji Turističke zajednice Općine Tkon i mladih iz Tkona. Kunjske maškare tradicionalno se održavaju u veljači i dio su otočke kulture, stoga je bila želja i u ljetnim mjesecima prenijeti dio te tradicije gostima Tkona.

– Pripremili smo bogat program koji započinje u 18:00 sati na Mulu nastupom DJ Fideliusa i DJ Ivana, nakon čega slijedi besplatna večera za sve posjetitelje, razne igre, a od 22:00 h nastup grupe Zaratino i Zorana Jelenkovića. Program će svojim nastupom,  također obogatiti i dječji zbor „Kunjski ćoci“ i „Kunjske mažoretkinje“. Pozivamo vas da se pridružite veseloj ljetnoj zabavi u Kunu, kažu iz TZO Tkon.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...