Najljepšu Hrvaticu ove godine biramo u Biogradu

Dok se svi pripremaju za godišnji Direkcija Miss Hrvatske u velikim je pripremama za izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta. Županijski izbori se polako primiču svome kraju i uskoro ćemo znati koje su to finalistice koje će se boriti za ovu prestižnu titulu.

Veliko finale izbora Miss Hrvatske održat će se 26. rujna u hotelu Ilirija smještenog uz samu staru jezgru grada Biograda. Vibracije starog kraljevskog grada pomoći će da i izbor bude jednako tako kraljevski s novom krunom zlatarnice Prahir kojom će Angelica Zacchigna okrunit onu najljepšu i najtalentiraniju. Od 22 finalistice samo jedna će imati čast postati Miss Hrvatske 2017, piše Showbuzz.

"Do finala imamo još manje od 3 mjeseca i kod nas je sve u petoj brzini. Napravili smo već puno toga, no ima još posla. Sam finiš uvijek je najteži. Treba naš mnogobrojni "orkestar" ljepote uštimati da se sve odvija u savršenoj harmoniji, od naših misica, sponzora, medija, produkcije, cjelokupne organizacije gdje treba paziti na svaku sitnicu," objašnjava direktorica Direkcije Miss Hrvatske Maja Vračarić.

Kada dobijemo novu Miss Hrvatske, počinju njezine pripreme za odlazak na izbor Miss Svijeta koji će se ove godine održati u gradu Sanya u Kini, baš tamo gdje je prije dvije godine otputovala Miss Hrvatske 2015. Maja Spahija. Hoćemo li nam ove godine Kina donijeti više sreće, vidjeti ćemo 19. studenog 2017. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...