Video : Edi Maružin i Gustafi pozivaju na ZADAR BEER FEST

ZADAR BEER FEST održati će se na zadarskoj rivi 14. i 15. srpnja, a  donosi nam dva dana vrhunskog gastro-glazbenog programa. Pomno odabrani glazbeni program pratit će i velika ponuda točene pive i pivska hrana. Na velikoj bini na zadarskoj rivi u dva dana izredati će se osam ražličitih bendova, a predvodit će ih headlineri Neno Belan&Fiummens i Gustafi.

Uz Nenu Belana i Gustafe nastupiti će još 6 vrhunskih bendova sastavljenih od  iregionalno poznatih glazbenika. Tako će se uz njih na bini još izredati  The Living Room, JOHNNY CASH TRIBUTE, Ac/dc tribute, ZZ top tribute ,a zadarske glazbene snage predstavljat će  Combo i Song Bustersi.

Ovo je premijerno izdanje ZADAR BEER FESTA, a baziran je na ponudu vrhunske komercijalne točene pive , pivsku hranu i sjajan glazbeni program. Cilj festivala je da postane tradicionalan i da godinama stvori prepoznatljiv brand, te da svake godine napreduje i u pivskoj ponudi i u glazbenom programu.

Očekuju vas razne vrste pivsih kobasica, 15 m šanka , 12 točionika , 6 vrsta točene pive , kao i poznate pive u boci poput Leffe,Muller,Worthington, Corona…

Početak programa je najavljen za 18:00.
Festival prati Zagrebačka pivovara i TZ grada Zadra.
Ulaz na oba dana je potpuno besplatan.

Kompletan program Zadar Beer Festa:

Petak 14.07.

***NENO BELAN&FIUMENS***
***ZZ TOP TRIBUTE***
***SONG BUSTERS***
***AC/DC TRIBUTE***

Subota 15.07.

***GUSTAFI***
***COMBO***
***JOHNNY CASH TRIBUTE(Wanted man band)***
***The Living Room***

Više o festivalu možete saznati na LINKU

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...