Ekipa Gofina obranila odbojkašku krunu

Klub odbojke na pijesku Bibinje u suradnji s Portus Beach Clubom jučer je organizirao turnir za muškarce 2 na 2. Na prekrasnom  poluotoku D Marine Dalmacija okupilo se 10 ekipa iz Zadra, Bibinja, Splita, Pariza i Katowica (Poljska).

U napetom finalu koje se produžilo na tri seta, što dovoljno govori o borbi za prvo mjesto, ekipa Produžena Limona prvo je izjednačila protiv ekipe Gofina u setovima 1:1, treći set ponovno je bio izjednačen 14:14, da bi na kraju izgubili rezultatom 16: 14, tako je još jedan turnir ispred Portusa osvojila ekipa iz Zadra, ekipa Gofinn za koju su igrali Antonio Surać i Mislav Lučić.

– Dosta zahtjevan turnir, dosta je dobrih ekipa bilo, malo je vrućina popustila za razliku od prošlog puta i na kraju smo bili malo sretniji i spretniji u završnici u trećem setu finalne utakmice. Još dva dana imam godišnjeg odmora u dvoranskoj odbojci, stoga se rado odazovem na ovakve turnire u odbojci na pijesku prvenstveno da osvijestim malo mlađe uzraste da idu na takve turnire da se druže i zabavljaju jer na kraju krajeva to donosi neko iskustvo u dvoranskoj odbojci danas sutra kada budu igrali za klub – rekao nam je Antonio Surać inače trener u Odbojkaškom  klubu Zadar.

Dvije ekipe stigle su iz Splita. Ekipa Mali Mate za koju je igrao Hrvoje Pervan inače igrač na poziciji dizača aktualnog prvaka Hrvatske – Odbojkaški Klub Mladost Ribola Kaštela osvojili su treće mjesto.

– Jako nam je drago što smo stigli na ovaj turnir, došli smo se ovdje zabaviti i družiti, upoznali smo nove ljude. Jedno novo iskustvo, dobro dođe kao trening da odigramo ovih mjesec dana odbojku na pijesku pa se prebacujemo u dvoranu – rekao nam je Ivan Gudelj iz ekipe Splita, inače igrač KOP-a Žnjan.

Ekipe: KAŠUNARI : Roko i Hrvoje Režan, GOFINN Antonio Surać i Mislav Lučić, PRODUŽENA LIMONA Luka Bakale i Tomislav Fuzul, STANOVI 1 Bruno Perica i Luka Perić, STANOVI 2 Jelenić i Pernjak, SPLIT Marin Sladić i Ivan Gudelj, MALI MATE Mate Šimac i Hrvoje Pervan, NBA Ivan Peričić i Karlo Vukić,CEBELAKI (Poland) Hainrich i Ryszard , Paris (France) Antoine i Dominique.

Olja Grbin iz Master yachtinga podijelila je medalje i pehar trima najboljim ekipama- Olja je inače nekadašnja igračica OK Zadar (trener joj je bio Robert Kresoja).

Rezultati:

Polufinale:  MALI MATE (18:21) GOFINN, PRODUŽENA LIMONA (21:15) KAŠUNARI

Za treće mjesto: MALI MATE (21:15) KAŠUNARI

Finale:  GOFINN 2:1 PRODUŽENA LIMONA

(18:16,13:15, 16:14)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...