Netflix snima film na otoku kraj Zadra, traži velik broj statista!

U rujnu kreće snimanje filma u suradnji jedne hrvatske produkcijske kuće i popularne američke filmske kompanije Netflix. Snimanje će se odvijati tijekom mjesec dana u više hrvatskih gradova te na jednom otoku u blizini Zadra.

Za potrebe snimanja producenti će trebati, otkrivaju nam, veći broj statista, različite dobi i izgleda. Posebno se traži visok broj plesača i plesačica, ne nužno profesionalnih, već jednostavno ljudi koji vole plesati i dobro se zabavljati.

Više informacija za sada nam nisu htjeli otkriti, uputivši nas na Facebook stranicu gdje će se javno objavljivati sve ključne informacije o snimanju, te na Facebook grupu u koju se mogu uključiti svi zainteresirani za snimanje ovoga Netflix filma.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...