Obitelj nestale Milke Kolanović iz Privlake: “Očajni smo, policija ne pomaže”

U subotu 19. kolovoza na području Srdoča u Rijeci iz ulice A.B. Šimića oko 18 sati nestala je Milka Kolanović. Njezina kćer Iva Kolanović tim je povodom objavila apel na Facebooku, putem kojeg traži pomoć u potrazi za majkom.

Alarmirana je policija i HGSS, no Iva Kolanović smatra kako se nadležne službe nisu dovoljno aktivirale u potrazi. “HGSS je do sada pretražio samo uže šumsko područje oko Srdoča. Mi – dobrovoljci, prijatelji i obitelj smo kroz ovih deset dana kolikogod smo detaljno mogli pretražili šire šumsko i urbano područje. Snimali smo šire područje dronom bez rezultata i tragova”, javila je Kolanović, piše Index.hr.

Policija ne sudjeluje u potrazi na terenu

Dodaje kako je pretraženo veliko riječko područje ali nestaloj Milki Kolanović nema traga. “Policija nažalost uopće, niti s jednim službenikom ne sudjeluje u našim potragama, a upravo smo saznali kako je naš zahtjev da se odobri slanje helikoptera odbijen od strane HGSS-a. Iz naše perspektive, inspektori kojima je dan ovaj slučaj, odrađuju svoj dio posla u svojim uredima, ali nismo nikoga vidjeli da na terenu aktivno traži”, dodaje Kolanović.

“Mi samo želimo da se naša mama pronađe i želimo da se upotrijebe sva sredstva raspoloživa od strane nadležnih institucija. Frustrirani smo stavom i raspoloženjem nadležnih tijela i apeliramo na sve odgovorne da se aktiviraju odmah”, zaključuje Kolanović.

Milka Kolanović nestala je u subotu, 19. kolovoza

Podsjetimo, Milka Kolanović nestala je u subotu 19. kolovoza na području Srdoča u Rijeci iz ulice A.B. Šimića oko 6 sati poslijepodne. Od tada joj se gubi svaki trag. Visoka je oko 167 centimetara i ima plave oči te tamno smeđu kosu. Mobitel je ostavila kod kuće i udaljila se pješke.

Ukoliko ste ju vidjeli – bilo kakve informacije možete javiti na broj telefona 098327299 ili u II. policijsku postaju Rijeka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...