Donosimo bogat program natjecanja na Memorijalu Mirka Miočića

Prvo izdanje otvorenog kviz prvenstva „Memorijal Mirka Miočića“ održat će se 30. rujna i 1. listopada 2017. godine u Zadru. Pridružite se dvodnevnom natjecanju najboljih hrvatskih kvizaša u tri discipline: pojedinačni kviz, kviz parova i ekipni kviz. Pripremljen je program s ukupno 620 pitanja, pri čemu će natjecatelji koji će se okušati u svim disciplinama odigrati najmanje 460 pitanja, a oni najuspješniji koji bi se eventualno plasirali i u finale pojedinačnog (10 natjecatelja) i u finale ekipnog kviza (4 ekipe) odigrali bi čak 560 različitih pitanja.

Kotizacija iznosi 40kn po natjecatelju, a uplata se izvršava pri registraciji i daje pravo sudjelovanja u svim disciplinama. Bez obzira na jedinstvenu cijenu kotizacije, registracija je obvezatna za sve igrače i za svaku disciplinu zasebno jer pojedini natjecatelj ne mora sudjelovati u svim disciplinama. Ulaz za gledatelje je slobodan.

POJEDINAČNI KVIZ je pisani kviz od 8×20 pitanja vrijednih po 1 bod koja se rješavaju u 8×10 minuta. Prvih 10 natjecatelja ostvaruje pravo nastupa u finalu od 8×5 pitanja vrijednih po 2 boda, uz prenošenje bodova.

KVIZ PAROVA je pisani kviz od 5×40 pitanja vrijednih po 1 bod koja se rješavaju tijekom 5×20 minuta.

EKIPNI KVIZ je “pub” kviz od 4×25 pitanja s po 1 minutom za rješavanje svakog pitanja. Ekipe mogu imati do 4 člana, a prve 4 ekipe ulaze u borbu za trofeje u 2 zasebna dvoboja s različitim pitanjima (treći protiv četvrtog i prvi protiv drugog) od po 20×3 pitanja, uz prenošenje bodova.

SVI KVIZOVI su kvizovi općeg znanja i kulture i svi sadrže po 1 dodatno pitanje procjene koje se ne računa u rezultat kviza, a služi samo za određivanje poretka kod podjele mjesta.

Uz veliku zahvalu našim Pokroviteljima prostora Sveučilištu u Zadru, Iliriji d.d. i Caffe baru Bazen te s ogromnim zadovoljstvom osiguravanja apsolutno top lokacija u Zadru (Arsenal, Svečana dvorana Sveučilišta u Zadru i Bazen Kolovare) organizatori su objavili sljedeći program natjecanja na Memorijalu Mirka Miočića:

Dan 1

11:00 registracija natjecatelja (na terasi Restorana Barbakan, unutar bedema Citadele)

12:00 vrijeme za ručak (opcija za ručak u Restoranu Barbakan)

13:15 otvaranje natjecanja (Svečana dvorana Sveučilišta u Zadru)

13:30 pojedinačni kviz (Svečana dvorana Sveučilišta u Zadru)

16:00 fakultativan razgled grada (slobodni ste)

18:30 vrijeme za večeru (opcija za roštilj u Caffe baru Bazen, a možete doći i ranije pa probati more)

19:30 ekipni kviz (Caffe bar Bazen)

22:30 završetak natjecanja i nastavak druženja na Bazenu Kolovare

 

Dan 2 (Arsenal)

10:00 kviz parova

13:00 vrijeme za ručak (opcija za ručak u Arsenalu)

14:00 susret za 3. mjesto ekipnog kviza

15:30 susret za 1. mjesto ekipnog kviza

17:00 finale pojedinačnog kviza

18:00 proglašenje pobjednika i kraj programa

Za svaki od tri navedena kviza potrebna je zasebna prijava na sljedeće načine.

Za prijavu na POJEDINAČNI KVIZ potrebno je na sljedećem linku (https://tinyurl.com/y7hgxamn) unijeti Vaše ime i prezime te valjanu e-mail adresu na koju će u kratkom roku stići link za potvrdu Vaše prijave na koji je potrebno potvrdno odgovoriti da bi prijava bila prihvaćena.
Za prijavu na KVIZ PAROVA potrebno je na sljedećem linku (https://tinyurl.com/y7xa83q9) unijeti Vaše ime i prezime, ime i prezime drugog igrača te valjanu e-mail adresu na koju će u kratkom roku stići link za potvrdu Vaše prijave na koji je potrebno potvrdno odgovoriti da bi prijava bila prihvaćena.
Za prijavu na EKIPNI KVIZ potrebno je na sljedećem linku (https://tinyurl.com/y974fcrl) unijeti ime ekipe, imena i prezimena četiri (4) natjecatelja te valjanu e-mail adresu na koju će u kratkom roku stići link za potvrdu Vaše prijave na koji je potrebno potvrdno odgovoriti da bi prijava bila prihvaćena.

Krajnji rok za prijavu je do srijede 27. rujna 2017. godine, ali vas ipak molimo da se prijavite čim ranije i tako nam olakšate organizaciju. Za sve informacije ili poteškoće vezane za prijave obratite nam se u inbox Facebook stranice Zadarski Pub Kviz ili na e-mail adresu [email protected].

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...