Pogledajte kako veliki trgovački lanac besplatno, bez plaćanja reklame ili naknade Gradu, reklamira svoj dolazak u Zadar

Iako gradom već nekoliko mjeseci kruži informacija da jedan veliki trgovački lanac opreme za dom i vrt dolazi u Zadar te da će svoja vrata otvoriti u prostorima nekadašnjeg Merkura na južnom izlazu iz grada, posljednjih tjedan dana o tome nas, suptilno, obavještava i kombi parkiran na Bulevaru, a koji je, pazi vraga – oblijepljen reklamom upravo ovog lanca.

Prepoznatljiva roza boja s velikim imenom ovog trgovačkog lanca i s prikazom kauča i perilice rublja više nego očito služi za reklamiranje nadolazeće trgovine, koja bi prema našim informacijama, svoja vrata trebala otvoriti u narednih nekoliko tjedana.

Zanimljivo je kako je parkirani kombi eventualno u prekršaju krivog parkiranja, za što i ne može biti kažnjen jer je riječ o “divljem” parkingu na kojem zapravo i ne vrijede prometna pravila, no isti je vrlo vješto izbjegao plaćanje naknade Gradu za postavljanje reklame ili pak cijenu i trošak zakupa jumbo plakata.

Kazna za krivo parkiranje iznosi do maksimalnih tisuću kuna dok cijena zakupa oglasne površine košta i nekoliko tisuća pa i desetina tisuća kuna na ovako frekventnoj lokaciji.

Vješto – svakako, pošteno – nikako, no ionako smo na zadarskim parkiralištima vidjeli svega i svačega, pa eto – i reklamnih kombija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...