Rak, Blizanac i… najgori su dečki

Dobar dečko je puno više od onoga što kaže njegov horoskop, ali ovi su znakovi jednostavno puno lošiji kad su u pitanju veze, piše Index.

Naravno, postoje iznimke, ali one samo potrvđuju pravilo:

Ovan

Viđat ćete se samo kad je njemu zgodno, a on će od tebe očekivati da sve isplaniraš sama i da se on samo mora pojaviti. Naravno, ako mu to ne remeti planove koje već ima.

Bik

Ako si ti organizirala druženje, žalit će se na sitne detalje koji mu ne pašu i cijelo će se vrijeme ponašati kao da ti čini uslugu samim time što ti dozvoljava da provodiš vrijeme s njim.

Blizanci

Ako očekuješ da će ti prvi reći da te voli, načekat ćeš se. Blizanci očekuju da se oko njih svi trude, a trud nagrađuju minimalnim znacima pažnje koji bi trebali biti sasvim uobičajeni.

Rak

Ovi osjećajni muškarci najčešće misle samo na svoje osjećaje. Očekuju da ih se tetoši i obasipa komplimentima, a rijeko sami uzvrate istom mjerom.

Napomena uz ovaj tekst

Astrološke prognoze su zabavne prirode i ne temelje se na znanstvenim činjenicama. Osobe bi uvijek trebale donositi odluke na temelju svojih vlastitih iskustava i rasuđivanja, a ne na temelju astroloških prognoza.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...