U Petrčanima se održava HOW festival, prvi u Europi na temu hotelskih operacija

HOW Festival prvi je festival u Europi na temu hotelskih operacija koji se održava 28. i 29.rujna 2017.godine u Falkensteiner hotelu Iadera u Petrčanima pokraj Zadara. Na Festivalu će se razgovarati o globalnim trendovima u hotelskim operacijama te modelima optimizacije poslovanja i unapređenju komunikacije i prodaje prema klijentima. HOW Festival jedini u regiji okuplja preko 400 sudionika, većinom direktore hotela, voditelje operacija i hotelskih odjela  u većim hotelskim tvrtkama i direktore hotela u individualnim objektima. Također, jedini je na kojem se razgovara o svakodnevnom hotelskom poslovanju, rješenjima koje unapređuju i moderniziraju isto te globalnim trendovima koji privlače nove generacije turista.

Program je segmentiran na prvi dan u kojem su panel diskusije i predavanja za sve sudionike dok drugi dan su organizirane paralelne radionice podijeljene na hotelske odjele poput:

Domaćinstvo:

  • Outsourcing hotelske praonice – isplati li se?
  • Organizacija domaćinstva – kako smanjiti trošak, a u isto vrijeme povećati efikasnost osoblja

Recepcija:

  • „Seeking an authentic experience“– kako recepcija može turistima približiti lokalni način života i doživljaj?
  • Kako se tehnologija implementira u recepciju?

Hrana i piće:

  • Kako povećati iskoristivost i smanjiti trošak hrane?
  • Kako hotelski barovi mogu biti profitabilni?

Prodaja i marketing:

  • Digitalne mreže i web sadržaj – koliko je važan?… i druge teme

Tehnologija:

  • Kako odabrati pravu tehnologiju ?… i druge teme

Neki od preko 50 potvrđenih regionalnih i međunarodnih stručnjaka HOW Festivala 2017 su:

Dalibor Šumiga, stručnjak je za bihevioralni i gerila marketing, potrošačku psihologiju te Google ambasador, Frank Reul, generalni direktor za područje Rumunjske, Bugarske i Makedonije AccorHotels / Orbis, Jacques L. Morand, potpredsjednik za jugoistočnu Europu, Hyatt International Hotels and Resorts,  Piet Boogert, generalni direktor Lloyd Hotel & Cultural Embassy, Josipa Jutt Ferlan, direktorica DoubleTree by Hilton Zagreb, Marko Lukičić, član uprave Jadranka d.d., Martin Gahn, direktor Top Gahn Quality Coaching i mnogi drugi.

Kompletan program kao i sve informacije o Festivalu možete vidjeti na www.howfestival.com. Osim edukativnog dijela, cilj Festivala je umrežavanje i zabava sudionika te upravo iz tog razloga prvu večer organiziramo party uz DJ-a tokom večernjih i noćnih sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...