VIDEO: “Šlag” na kraju sezone; Fekalije se izlijevaju među kupače na ulazu u Diklo

Groteskne scene zabilježili smo prije nekoliko minuta na ulazu u Diklo, kod plaže u neposrednoj blizini restorana ‘Sunshine’ i lučice na predjelu Mali Milini. Naime, kao što ćete vidjeti i na videozapisu kojega prenosimo u nastavku, u more među kupače iz nekolicine šahtova na cesti izlijevaju se fekalije. Vizualno scena potiče na povraćanje, a mirisi koji se šire gotovo ga garantiraju.

Tekućina vrije kroz rupice na šahtu

Da stvar bude gora, Odvodnju na telefon ne možete dobiti. Mi smo, budući da imamo kontakt, iznimno pokušali kontaktirati i samog direktora, no ni on nije bio dostupan. Kako stvari stoje, osim ako ovaj članak ne bude ubrzo uočen, fekalije bi se mogle u more izlijevati cijelu noć.

Prema onome što smo mogli primijetiti, najvjerojatnije se radi o puknuću cijevi s njene ‘morske’ strane što znači da se fekalije, osim preko ceste, u more izlijevaju i kroz spomenuti procjep. Nimalo lijepa scena, kako za ljude koji tamo žive, tako i za turiste koji su zadnje zrake ljetnoga sunca odlučili uhvatiti u ‘turističkom dijelu’ najbolje europske destinacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...