Marca piše: “Kupovina Modrića jedna od najvažnijih strateških odluka Reala!”

Španjolska Marca hvali Real Madrid koji je produžio ugovore s kompletnom veznom linijom s kojom je osvojio tri titule prvaka Europe u posljednje četiri godine, a posebno naglašava važnost Luke Modrića u tim uspjesima…

Real ovog ljeta nije mnogo kupovao, ali nije mu ni potrebno jer zadnjih godina pokazalo se da Zinedine Zidane na raspolaganju ima najbolju momčad u Europi, piše Tportal.

Madridski klub osvojio je tri Lige prvaka u posljednje četiri godine, a trijumfirao je ovog proljeća u Primeri pa nije iznenađenje što je uprava odlučila produžiti ugovor s kompletnom veznom linijom, jer pokazala se izuzetno bitnom u Realovim uspjesima.

Posljednji kojem je produžen ugovor je Isco koji bi trebao igrati za ‘kraljevski klub’ do 2022. godine, kao i Toni Kroos, dok Casemiru istječe godinu ranije.

Španjolski dnevnik Marca posebno hvali odluku da se i Luki Modriću produži ugovor do 2020. godine koji bi tek kao 35-godišnjak trebao završiti svoju epizodu u Realu.

‘Sumnjali su u njega nakon prve sezone u dresu Reala, ali začepio je mnogima usta. Luka je bez sumnje jedan od najboljih veznjaka svijeta. Njegov transfer iz Tottenhama pokazao se jednom od najvažnijih strateških odluka kluba, jer je momčad zatim uspostavila dominaciju u sredini terena u odnosu na druge europske velikane. Bernabeu će u njemu moći nastaviti uživati,’ piše ugledni sportski list, dan uoči derbija na Anoeti u kojem neporaženi Sociedad dočekuje Luku i madridske zvijezde…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...