Prošle su dvije godine otkako je Viber uveo ‘izbriši poruku’; Opcija korištena preko 5 milijardi puta!

Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za razmjenu poruka, slavi drugu godišnjicu uvođenja funkcije “Izbriši poruku”, koja je službeno pokrenuta u studenom 2015. Danas je objavljeno da su Viberovi korisnici iskoristili prednosti ove funkcije čak pet milijardi puta do sada!

Viberova funkcija “Izbriši poruku” omogućuje korisnicima da  u razgovorima jedan na jedan kao  i u grupnim porukama odmah izbrišu slučajno poslanu poruku, ukoliko se dogodi da je poruka ili slika poslana pogrešnoj osobi. Viberova jedinstvena funkcija omogućuje korisnicima brisanje poruka u periodu od dva tjedna, čak i ukoliko je poruka prethodno pročitana. Viber čuva trag u razgovoru kako bi korisnici s obje strane znali da je poruka izbrisana. Najavljeno je da će aplikacija u skoroj budućnosti lansirati i unaprijeđenu verziju ove funkcije.

Viber razumije da svatko ima one trenutke kada pritisne „šalji“, ali shvati da je poslao poruku potpuno pogrešnoj osobi ili da je trebao upotrijebiti primjereniju riječ!

Od svog nastanka, Viberova napredna  tehnologija postavlja tržišne standarde i za druge komunikacijske platforme. Viber je nedavno, krajem 2016, pokrenuo platformu  proširenja za razgovor (Chat Extensions) koja korisnicima omogućuje pristup nizu vrhunskih sadržaja putem usluga kao što su YouTube, Spotify, Vice, Booking.com i GIPHY kao i da ih korisnici pretražuju direktno iz prozora za razgovor kako bi konzumirali, dijelili, pretraživali sadržaj bez da se moraju prebacivati u druge aplikacije.

– Ponosan sam, u ime svih koji predstavljaju Viber, što korisnici uživaju u inovativnim funkcijama naše aplikacije, kao što je funkcija brisanja poruka. Volimo čuti osobne anegdote korisnika poput one kako je ova značajka spasila njihov ugled. Vrlo smo polaskani kada vidimo da druge aplikacije slijede Viberov put i uvode svoje inačice Viberovih inovacija koje su već neko vrijeme dostupne našim korisnicima. Siguran sam da će postojeće značajke koje smo pokrenuli ove godine, poput naših jako popularnih proširenja za razgovor (Chat Extensions), i ubuduće postavljati standrarde u ovoj industriji, izjavio je Djamel Agaoua, glavni izvršni direktor Vibera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...