Građevinska inspekcija ide u nadzor; Želi se otkloniti sumnja da će netko nastradati ako Supernova otvori prije vremena

Građevinska inspekcija odazvala se pozivu i izvršit će vlastiti nadzor nad Supernovovom kako bi se utvrdilo je li konstrukcija centra uistinu sigurna.

Sjetimo, Supernova je prije točno tjedan dana otvorila svoja vrata novinarima kako bi preko medija obznanili javnosti kako će svoja vrata kupcima otvoriti u studenom.

Napomenuli su tom prigodom kako prema procjeni nezavisnih sudskih vještaka, inženjera i tehničara, koji su svakodnevno na terenu od 13. rujna, nema nikakvih oštećenja na konstruktivnim nosivim elementima. Zaključak je da stabilnost centra nije narušena i da je potrebno samo zamijeniti dijelove na potpuno stradalom strujnom postrojenju.

No, neki su posumnjali u potpunu istinitost ovih navoda, među njima vijećnik Marko Pupić Bakrač koji je zatražio od zadarske građevinske inspekcije analizu stanja centra.

Ne želimo da netko završi na groblju jer će centar otvoriti prije vremena, kazao je pupić Bakrač nakon što je u javnost izašao s informacijom kako su radnici koji ovdje svakodnevno rade na iznošenju smeća ustvrdili da se zgrada trese, što prati buka kao da je u pitanju potres.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...