Modrić uoči utakmice s Tottenhamom progovorio o mogućem povratku u taj engleski klub

U 3. kolu Lige prvaka madridski Real u utorak (17. listopada) dočekuje Tottenham. Baš je zato kapetan hrvatske reprezentacije u centru pažnje, među ‘kraljeve’ je stigao iz redova ‘spursa’, a ovo će mu biti prva utakmica protiv nekadašnjih suigrača.

Luka Modrić (32) za Tottenham je igrao od 2008. do 2012. godine kad je za 30 milijuna eura ‘sletio’ na Santiago Bernabeu nakon višemjesečnih teških pregovora… Baš je kapetan hrvatske reprezentacije najbolji sugovornik uoči utakmice Lige prvaka, u 3. kolu Real dočekuje Tottenham, piše tportal.

– Tottenham je bio prvi međunarodni klub u mojoj karijeri i tamo sam proveo četiri divne godine. Igrao sam na White Hart Laneu i od tamo nosim samo divne uspomene. Ali i Wembley je fantastičan stadion, zadovoljstvo je tamo igrati, kaže Modrić i dodaje:

– Tottenham se puno poboljšao kao klub. Puno su ulagali i ekipa je iz sezone u sezonu postajala jača. Zaslužuju to zbog tradicije i zbog vjernih navijača. Želim im sve najbolje, osim u ove dvije utakmice kad ćemo igrati protiv njih.

Dres ‘spursa’ 2012. godine zamijenio je onim madridskog Reala.

– Nakon četiri godine u Tottenhamu gdje sam došao do vrhunca, morao sam pronaći nove izazove kako bi svoju karijeru podigao na još višu razinu. Real je bio idealan klub za mene i kad sam čuo da su zainteresirani za mene, nisam oklijevao, ispalio je Modrić. No, nedavno su se pojavila nagađanja kako bi se Modrić u velikoj razmjeni igrača mogao vratiti u Tottenham. Real silno želi Haryja Kanea, a ‘spursi’ za njega navodno izričito traže Luku i Garetha Balea…

– Mislim da trenutno igram najbolji nogomet u karijeri i osjećam se sjajno. Igranje na Santiago Bernabeu je posebno, to je najljepši stadion na kojem sam igrao i nadam se da će to potrajati još mnogo godina, diplomatski je odgovorio i dodao:

– Igranje za Real je posebna privilegija. To je prvi klub koji je osvojio dvije uzastopne Lige prvaka. Osvojili smo gotovo sve što se moglo u posljednjih nekoliko godina. Sad moramo ostati jaki i osvojiti što više i u narednim godinama.

Otkrio je Modrić i kako je raditi s legendom kao što je Zinedine Zidane, o čemu više pročitajte na tportalu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...