Borba za HNS; Daria Šimića u Zadru podržali navijači, Sinovčić se nije pojavio

Dario Šimić, Mario Stanić i Stipe Pletikosa nakon Šibenika i Splita stigli su i u Zadar gdje su iznijeli svoj program i tražili podršku u borbi za Hrvatski nogometni savez.

Šimić i bivši reprezentativci danas su dobili i službenu podršku splitsko-dalmatinskog ŽNS-a, a zatim su stigli u Zadar gdje i dalje vlada Reno Sinovčić. Nekadašnji saveznik Igora Štimca nije se pojavio na sastanku sa Šimićem i ostalima, zamijenio ga je njegov zamjenik Viktor Prtenjača,  dopredsjednik Nogometnog saveza Zadarske županije, piše Index.hr.

U Zadru je Šimića i društvo dočekao transparent podrške zadarskih navijača, Tornado je napisao “Pamet u glavu. Glas za Šukera = glas za mafiju”.

“Nogomet se igra za navijače, jasno je da svi žele promjene. Jedino uzak broj ljudi još nije shvatio da su promjene stvarno potrebne i da nogomet treba krenuti u jednom drugom smjeru. NK Zadar nam je važan kao centar razvoja ove županije. Infrastruktura mora biti bolja. Ja sam ovdje prvi put, nisam sudjelovao u svemu što se radilo ovdje proteklih godina. I predsjednik HNS-a trebao bi doći objasniti što se napravilo, a što nije. Ja ću doći i nakon godinu, i nakon dvije godine. Važan nam je svaki klub u Hrvatskoj, a znamo koje je sve igrače iznjedrio ovaj kraj. Iznijeli smo program članovima Izvršnog i Nadzornog odbora NS Zadarske županije. Još nismo dobili potporu”, rekao je između ostalog Šimić.

No, NS zadarske županije još nije donio odluku o tome kojeg će kandidata podržati uoči izbora 22. prosinca, najavili su da će saslušati i drugu stranu te odluku donijeti u roku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...