“Da se ne zaboravi”; Nadin se danas prisjeća svojih žrtava

Danas se obilježava 26. godišnjica stradanja hrvatskih branitelja i civila u Nadinu. Tim povodom Sveta misa zadušnica služit će se u crkvi Sv. Ante u Nadinu s početkom u 10,30 sati, a nakon koje će se u 11,30 sati na spomen obilježju položiti vijenci i zapaliti svijeće.

Povodom 26. obljetnice stradavanja hrvatskih branitelja i civila Nadina i Škabrnje, pa tako i svih poginulih hrvatskih branitelja i civila na području Republike Hrvatske, Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Benkovac, organizira i poziva na mimohod pod nazivom „Da se ne zaboravi“ sve hrvatske branitelje, sve ljude dobre volje i sve braniteljske udruge proistekle iz Domovinskog rata koje daju punu podršku u samoj organizaciji mimohoda.

Grad Benkovac objavio je protokol mimohoda Nadin-Škabrnja 19. studeni 2017:

09:30 SATI …… OKUPLJANJE SVIH SUDIONIKA MIMOHODA NA SKRETANJU U NADIN
10:00 SATI ……. POLAZAK MIMOHODA PREMA CRKVI SV. ANTE U NADINU
10:30 SATI ……. SVETA MISA ZA SVE ŽRTVE NADINA I ŠKABRNJE, TE ZA SVE POGINULE I NESTALE HRVATSKE BRANITELJE
11:30 SATI …… DOLAZAK MIMOHODA KOD SPOMEN OBILJEŽJA U NADINU (Polaganje vijenaca i paljenje svijeća za Poginule Hrvatske branitelje i civile).
12:00 SATI …… POLAZAK MIMOHODA PREMA ŠKABRNJI
13:30 SATI …… DOLAZAK MIMOHODA U ŠKABRNJU( Polaganje vijenaca i paljenje svijeća za Poginule Hrvatske branitelje i civile kod spomen obilježja masovne grobnice u Škabrnji)
14:00 SATI …….. DOMJENAK I OSVJEŽENJE ZA SVE HODOČASNIKE

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...