HAK upozorava na mokre kolnike i maglu koja smanjuje vidljivost

Kiša i mokri kolnici usporavaju promet u Lici i Hrvatskom primorju, zbog magle vidljivost je smanjena u Gorskom kotaru te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Magle ima i na autocestama: A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrata i Bosiljevo 2, A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Brezničkog Huma, i A11 između čvorova Jakuševec i Lekenik.

Prometna nesreća u tunelu Plasina

Zbog prometne nesreće u tunelu Plasina na autocesti A1 u smjeru Dubrovnika, za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Otočac i Perušić (od 4:30 sati). Obilazak je starom cestom preko Ličkog Lešća.

Danas od 8 do 14 sati zbog redovitog održavanja kroz tunel Sveti Ilija vozit će se naizmjence, uz privremenu regulaciju prometa.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o duljim čekanjima. Trajekti i katamarani plove redovito. Trajekt na liniji Vis-Split isplovit će danas iz Visa u 16 sati umjesto u 15:30.

Na državnoj cesti D32 kod mjesta Smrečje zbog klizišta vozi se jednim prometnim trakom naizmjenično regulirano semaforima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...