usporen promet

HAK upozorava na mokre kolnike i maglu koja smanjuje vidljivost

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Kiša i mokri kolnici usporavaju promet u Lici i Hrvatskom primorju, zbog magle vidljivost je smanjena u Gorskom kotaru te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Magle ima i na autocestama: A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrata i Bosiljevo 2, A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Brezničkog Huma, i A11 između čvorova Jakuševec i Lekenik.

Prometna nesreća u tunelu Plasina

Zbog prometne nesreće u tunelu Plasina na autocesti A1 u smjeru Dubrovnika, za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Otočac i Perušić (od 4:30 sati). Obilazak je starom cestom preko Ličkog Lešća.

Danas od 8 do 14 sati zbog redovitog održavanja kroz tunel Sveti Ilija vozit će se naizmjence, uz privremenu regulaciju prometa.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o duljim čekanjima. Trajekti i katamarani plove redovito. Trajekt na liniji Vis-Split isplovit će danas iz Visa u 16 sati umjesto u 15:30.

Na državnoj cesti D32 kod mjesta Smrečje zbog klizišta vozi se jednim prometnim trakom naizmjenično regulirano semaforima.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar