Marin Deur: “Kamion nam je namjerno zapaljen”

Kamion nam je namjerno zapaljen. Vidi se po svemu  – tragovima tekućine, provaljenim vratima, svemu. Ukupna šteta koja je počinjena je 42.000 eura, rekao nam je Marin Deur. Njemu i bratu noćas je oko 3 sata zapaljen kamion u Splitskoj ulici u Zadru.

Dobio sam dojavu oko 2:45 sati da idem na teren i dok sam išao na intervenciju došao mi je poziv policije da mi je zapaljen kamion, kaže Marin Deur.

Zločin koji je počinjen nad braćom Deur je sramotan. Palitelj je kukavički, pod okriljem noći, ugrozio egzistenciju vrijednih ljudi koji rade mukotrpan posao da prehrane svoje obitelji. Činjenica je i da se radi o ljudima koji su spremni pomoći drugim u nevolji, a ne gledati iskoristiti situaciju u kojoj su se našli. Dokaz je da su tijekom rujanskih poplava, nesebično i bez ikakve naknade, iz poplavljenih vozila oslobodili i sklonili na sigurno 4 osobe na području Grba i Mazija, a do kraja kritičnog dana s gradskih i prigradskih poplavljenih prometnica izvukli preko 80 vozila, naravno, bez naknade.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...