DVANAESTI NAŠI MALI GUŠTI POČINJU U PONEDJELJAK

Na “Našim malim guštima” osamdeset i dva izlagača iz cijele Hrvatske

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Osamdeset i dva izlagača iz cijele Hrvatske izložit će svoje proizvode na 12. izložbe hrane, pića, delikatesnih proizvoda i suvenira “Naši mali gušti” koja će se održati od 18. do 23. prosinca na Trgu pet bunara. Na našim malim guštima do sada je izlagalo 787 izlagača, od čega 321 jedinstveni. Jedini izlagač koji izlaže svoje proizvode od prve manifestacije, pa će tako i ove, jest saljski Mardešić.

Organiziranje “Naših malih gušta” je izraz društvene odgovornosti prema svim segmentima društva. Ovdje su zastupljene tvrtke, obrti, udruge, OPG-ovci, muzeji, škole koje se bave proizvodnjom hrane i drugih delicija. Za sve izlagače je ova naša manifestacija besplatna. Ova izložba je prilika malim proizvođačima koji nemaju mogućnost plasmana svojih proizvoda na tržište da dođu do krajnjeg potrošača. Interes izlagača je veliki tako da smo morali odbiti 10 izlagača koji su stavljeni na listu čekanja, rekao je tajnik HGK Županijske komore Zadar Denis Ikić.

Naše male gušte organizira HGK Županijske komore uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta uz suorganizaciju Zadarske županije, Grada Zadra, Obrtničke komore Zadarske županije i TZ Grada Zadra. U sklopu manifestacije održat će se degustacije vina i maslinovih ulja te predavanja na temu čuvanje ekstra djevičanskog maslinovog ulja, kako je rekao viši stručni suradnik u ŽK Zadar Petar Pedišić.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar