Ovogodišnja “Fritulijada” namijenjena je obnovi Sigurne kuće “Duga” u Zadru

Ovogodišnja humanitarna akcija ‘Fritulijada’ namijenjena je obnovi Sigurne kuće ‘Duga’ u Zadru, kojoj će ići sav prihod od prodanih fritula i donacije ljudi dobre volje. Akcija pod geslom ‘Fritule vruće za obnovu Sigurne kuće’ u brizi za žene s djecom sklonjene od nasilja, provodi se na Narodnom trgu Zadar u petak  22. prosinca od 10,00 do 12,00 sati.

U humanitarnoj akciji sudjeluju Caritas Zadarske nadbiskupije, Udruga socijalnih radnika Zadar, Volonterski centar Zadar, Dom za odrasle osobe Sv. Frane Zadar, Dom za odgoj djece i mladeži Zadar, Dom za odrasle osobe Zemunik, Dom za starije i nemoćne osobe Zadar, Hotelijersko-turistička i ugostiteljska škola Zadar, Srednjoškolski đački dom Zadar, Poljoprivredna, prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožanića, Udruga Put i Prirodoslovno-grafička škola Zadar.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...