Dječji zbor Libretići na Top listi Dječje televizije s dva hita

Dječji zbor Libretići, poznati i nagrađivani zadarski pjevačko – plesni zbor i ove je godine i više nego spreman dočekao novu sezonu Top liste Dječje televizije, jedinu takve vrste i profila u čitavoj zemlji. Ove će se godine na njoj predstaviti s dvije autorske skladbe koje redovito potpisuju umjetničko – bračni dvojac Begović i Habuš, a zovu se Moj tata voli rock and roll i Pjesma cvijeća. Za aranžmane je bio zadužen stalni suradnik Renato Babić, a za sjajnu produkciju i studijsko snimanje materijala Ivan Grancarić, također stalni suradnik i prijatelj ovog veselog i vrijednog Zbora.
U prvonavedenom spotu, snimljenom u prekrasnom nam Zadru, mali su pjevači obučeni u opravice Zuzane Sikavice Svobodove, dok su u drugom, snimanom na zagrebačkom Gornjem gradu, obučeni u one kostimografkinje Marijane Jerić.

Uvijek se nanovo, svake godine, raduju sudjelovanju u programu Dječje televizije koji se emitira na mnogim tv kanalima te očekuju odlične rezultate na Top listi. Na prvom im je mjestu, svakako, kvaliteta glazbenih uradaka te da djeca zaista vole pjevati pjesme odabrane za snimanje, a kasnije i video uprizorenje. Taj dio posla se uvijek odrađuje – u dogovoru s djecom i njihovim željama.
Moja tata voli rock and roll je brza i ritmična surf pop – rock pjesma namijenjena svim otkačenim tatama ovoga svijeta koji uspješno žongliraju izvrsnost u svim svojim životnim ulogama, a u onoj najvažnijoj su nepobjedivi, dok je Pjesma cvijeća vesela i razdragana pop pjesma koja kroz metaforu cvijeća različite vrste govori o ljepoti, radosti i važnosti prijateljstva koje umnogome oplemenjuje svačiji život, a djeci daruje pregršt divnih uspomena, veselja, samopouzdanja i razumijevanja različitosti među njima samima.

Naše male Zadrane i Zadranke na ovoj jedinstvenoj Top listi možete podržati pozivom na sljedeće telefonske brojeve:

MOJ TATA VOLI ROCK AND ROLL – 061 590 501
PJESMA CVIJEĆA – 061 590 510

Isto tako, svaki Vaš YouTube pregled pomaže im u što boljem plasmanu jer 50 pregleda iznosi 1 bod na Top ljestvici.
Budimo uz naše LIBRETIĆE i podržimo ih da na Top listi zablistaju u punom sjaju te osvoje još pokoje vrijedno priznanje!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...