Sportski vikend na Višnjiku u znaku košarke i odbojke

Ovaj sportski vikend na Višnjiku bit će u znaku košarke i odbojke, tako vas već u subotu očekuju tri odbojkaške i jedna košarkaška utakmica.

Najprije će se u pomoćnoj dvorani 4 s početkom u 13:30 sati susresti mlađe kadetkinje Zadra i Novalje u sklopu natjecanja međužupanijske odbojkaške lige. U 14:20 na rasporedu je košarkaška utakmica, također međužupanijske lige za mlađe kadete u kojoj se sastaju KK Voštarnica i KK Zara. Utakmica se igra u pomoćnoj dvorani 3.

U dvorani broj 4 u 14:30 odigrati će se utakmica 8. kola 2. odbojkaške lige jug za seniorke između OK Zadar III i OK Novalja. U 17:00 sati na rasporedu je susret prve odbojkaške lige za seniorke, a riječ je o utakmici 13. kola između OK Zadar i ŽOK Drenova. I ovaj susret će se odigrati u pomoćnoj dvorani 4.

U nedjelju su na rasporedu dvije košarkaške utakmice, prva se igra u jutarnjim satima, u 10:00 u pomoćnoj dvorani 2, a snage će u prijateljskom susretu odmjeriti kadeti KK Zara i KK Šibenik.

U nedjelju je s početkom u 17 sati i 5 minuta zakazana utakmica 14. kola HT Premijer košarkaške lige između Zadra i Cedevite. Prodaja ulaznica je na dan utakmice na blagajni ŠC Višnjik od 10:00 sati do početka treće četvrtine, a cijene ulaznica su sljedeće: 30 kuna za tribine i 40 kuna za ring i obiteljski VIP.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...