Super Chicks iz Lučkog nose devet bodova

U nedjelju je završen drugi od tri (četvrti će biti final four) turnira prvenstva 1. HMNL za žene, a Futsal Super Chicks kući stiže s maksimalnih devet bodova. Izabranice Luke Marinovića su na put otišle s očekivanjima od devet bodova koji bi dale velike šanse za final four koji se ove godine igra po prvi put.

Za protivnike su imale Sisciju iz Siska, Kozakiv iz Zagreba i Futsal Fiume iz Rijeke.

“Čiksice” su turnir otvorile protiv Siscije i slavili s 7:0 uz sedam različith strijelaca. Zabijale su Ivana Ćubić, Mateja Žilić, Antonija Goja, Stela Klešnik, Petra Barbir, Viktorija Kovač i Karla Kurkutović.

Drugu utakmicu odmah isti dan su igrale sa zagrebačkim Kozakivom i opet visoko slavili ovaj put 5:1 uz hattrick Karle Kurkutović i dvama pogotcima Petre Barbir.

Treću utakmicu ujedno i najtežu “Čiksice” su odigrale protiv Futsal Fiume i slavili tijesnim rezultatom 3:2. Opet je blistala Karla Kurkutović koja se promiče u ponajboljeg igrača Marinovićeve ekipa, u ovoj utakmici udjelila je dva pogotka.

Nakon šest odigranih kola Super Chicks zauzimaju 3. mjesto s 15 bodova koliko ima i drugoplasirani Split Tommy, dok lidersku poziciju drži Alumnus s maksimalnih 18 bodova.

Luka Marinović je na put vodio 12 igračica. Nensi Adamović, Sanja Sabo (vratari) te Ivana Ćubić, Viktorija Kovač, Tea Mikić, Mateja Žilić, Lucija Klapan, Petra Barbir, Antonija Goja, Karla Kurkutović, Stela Klešnik i Petra Rudić koja nažalost zbog ozljede koljena nije igrala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...