Tužna priča bajkera sa zadarskom adresom; “Max se iz Australije vratio zbog ljubavi, a ona ga je prevarila”

Natjecatelj Marijan Max Lisak nakon rata je otišao u Australiju, a vratio se u Hrvatsku jer je mislio da je našao srodnu dušu. Jedan od stanara Big Brother kuće, Marijan Max Lisak (48) dirnuo je gledatelje već prvoga dana kada im je otkrio svoju tužnu ljubavnu priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Iako mnoge ljubavne priče ostavljaju osjećaj sladunjavosti, Maxova će vas naučiti kako ‘okrenuti’ sudbinu na svoju stranu.

Marijan je razveden i ima 23- godišnjeg sina, koji završava zadnju godinu novinarstva i za njega kaže kako mu je sve na svijetu. Iako nije uspio pronaći zajednički jezik sa sinovom majkom, čini se, da nije mogao niti sa djevojkom poslije nje. Marijan se prije desetak godina vratio u Stubičke toplice zbog srodne duše za koju je mislio da će s njom uspjeti izgraditi život. No, zaljubljivi Max nije primijetio znakove preljuba i manjka strasti, što je i razlog zašto su se odlučili pozdraviti i krenuti svatko svojim putem, piše RTL.

– Dugo sam s Maxom pričao o njoj i mogu samo reći da mu nije bilo lako. Nažalost, moj prijatelj Max je zaljubljive prirode i dao bi cijelo srce svojoj djevojci, pa bi tako i požurivao njihova druženja što bi i rezultiralo rastancima. Max se brzo zaljubi pa razočara – objašnjava Richard, koji Maxa smatra najboljim prijateljem.

Točno prije pet godina, dok je Max bio pripadnik 1. gardijske brigade ‘Tigrovi’, kasnije ATJ Lučko, a Richard Zagi Selihar pripadnik 4. gardijske brigade ‘Pauci’, zajedno su prošli brda i doline, ali i dijelili veliku strast prema motorima i tako postali nerazdvojni prijatelji. Max je bio dva puta ranjen i prošao osam operacija, a ono što ga izdvaja od drugih jest činjenica da je okružen dobrim prijateljima koji su bili uz njega cijelo vrijeme.

– Max je vrlo draga osoba, veliki dobričina i to je razlog zašto ga svi obožavaju – ispričao je Richard te dodao da ga nikada još nije vidio ljutog, a opet bi volio da dođe i onaj dan da ga vidi sretnog u vezi. Osim što bajker toplog srca u Big Brother kući želi promijeniti stavove ljudi o bajkerima, volio bi jednog dana biti sretan i pronaći ljubav za cijeli život.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...