"nisi više moja bol"

VIDEO Gibonni objavio spot za singl sniman na Velom Ratu

Arhiva AZD/Ilustracija
Tamni način

Videospot za aktualni Gibonnijev singl ‘Nisi više moja bol’ režirao je Filip Filković Philatz, nastavljajući time niz uspješnih suradnji s autorom ove predivne ljubavne balade koja je svoje mjesto našla na višestruko nagrađivanom albumu ‘Oliver & Gibonni – Familija’.

Videospot dočarava emotivno iskustvo smješteno u nedefiniran period vremena i kroz realističnu stvarnost prikazuje ženu koju prožima strah od samoće i majčinstva, kao i ljubav te žaljenje. Glavnu ulogu protagonistice koja čeka dijete na usamljenoj lokaciji utjelovljuje mlada i perspektivna hrvatska glumica Iva Jerković, piše ŠibenikIN.

Gibonni je u spotu prikazan u ulozi promatrača i pripovjedača koji daje dublji značaj priči, veslajući nemirnim valovitim morem u nepoznato.

Osim toga, video simbolički u fokus stavlja i svjetlo koje nas istovremeno može očarati i izmijeniti. Predivni kadrovi videospota snimani su na lokaciji svjetionika Veli rat na Dugom Otoku u svjesno odabranom periodu godine koji sa sobom nosi dozu smirenosti i melankolije, koje su u ovom audiovizualnom djelu savršeno i skladno dočarane.

Direktor fotografije je Tomislav Krnić, a priču su zajedno napisali Sara Hribar i Filip Filković.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar