Zdenko Košutić i Mislav Dunatov najbolji strijelci iz Zadarske županije

Zdenko Košutić i Mislav Dunatov najbolje su plasirani strijelci iz Zadarske županije na turniru koji je povodom jubilarne godišnjice akcije Maslenica organizirao Streljački klub Zadar (SK Zadar) i Udruga veterana dragovoljaca Domovinskog rata (UVDDR). Na turniru je sudjelovalo 52 sudionika, natjecalo se u dvije kategorije – puška i pištolj maloga kalibra (0,22mm) i to ekipno i pojedinačno po sistemu 5 probnih metaka + 10 za ocjenu. Vatrena linija ima 8 pucačkih mjesta i svaka grupa trajala je cca.20 minuta.

Košutić, član Dalmacije Zadar, je turnir završio kao četvrti, sa 182 osvojena boda, samo sedam manje od prvoplasiranog Juraja Dželalije iz Streljačkog kluba Centar II – Split. Mislav Dunatov iz streljačkog kluba Zadar I je bio peti sa 181 bodova.

U ekipnom poretku prva je bila ekipa Centar II iz Splita s 551 osvojenih bodova, a druga Dalmacija iz Zadra s 524 boda.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...