Automobili su se jutros s Poluotoka odvezli s porukom “Voli svaki dan”

Ukoliko ste jutros na vjetrobranskom staklu automobila zatekli ružičasto papirnato srce s natpisom “Voli svaki dan”, dio ste projekta koji prije svega želi izmamiti osmijehe i uljepšati vam dan.

S idejom i realizacijom se krenulo 2011. godine kada je “Voli svaki dan” zahvatio jedan grad – Varaždin. Godinu dana poslije, projekt nije ponovno zaživio da bi 2013. nadoknadio izgubljeno te obuhvatio Zagreb i Zadar!

2014. je posebna, kažu na facebook stranici projekta, jer se zahvaljujući volonterima i ljudima velikog srca, projekt proširio na Zagreb, Osijek, Rijeku, Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik, a prošle godine srca su osim u 17 hrvatskih gradova, podijeljena i izvan granice lijepe naše – u Sloveniji.

Zaživio je izgleda i ove godine budući da su se automobili s Poluotoka danas odvezli s porukom – voli svaki dan.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...