Čiksice ganjaju playoff

Prva hrvatska ženska malonogometna liga došla je pred sam finiš, ostao je posljednji prvenstveni turnir regularnog dijela prvenstva, a domaćin je ŽMNK Siscia iz Siska.

Super Chicks nakon prva dva turnira i šest kola drži 3. pozicija koja ih za sad vodi na prvi povijesni playoff prvenstva. Lakše je reći nago odraditi jer pred “Čiksicama” je jako težak zadatak, u posljednja tri kola Super Chicks ima tri najteža moguća protivnika. U subotu će turnir Super Chicks otvoriti protiv branitelja naslova MC Plus iz Svete Nedjelje, susret je na rasporedu od 13::45, istog dana se igra i susret s osvajačem Kutije Šibica Alumnusom, a satnica tog susreta je u subotu u 17:00 sati. Posljednji susret na turniru “Čiksice” igraju u nedjelju u 12:30 protiv FC Split Tommy.

Kratku najavu dao nam je i trener ženskog futsal kluba iz Poličnika Luka Marinović:

Ostala su nam još tri kola do kraja regularnog dijela u kojima se susrećemo s MC Plusom, Alumnusom i Split Tommyjem. Očekuju nas tri dobre ekipe ali mi idemo pokušati odigrati najbolje što možemo i ostvariti cilj, a to je izboriti mjesto medu četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj. Do sad smo u prvih šest kola iz utakmice u utakmicu igrali sve bolje, nadam se da će tako biti i u Sisku. Imamo malih problema u ekipi jer nam je nekoliko cura ozlijeđeno, neke imaju obaveze na poslu ili fakultetu.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...