Izdržimo još dva dana, od petka minimalne temperature ponovno u pozitivi

Koja izjava, kratki je i jezgrovit odgovora jednog od rijetkih prodavača s male pijace kod City Galerije koji su odlučili raditi i po ovim hladnoćama, a koji najbolje odražava njihovo zimsko raspoloženje.

U Zadru nije pao snijeg, ali nismo pošteđeni jutarnjih temperature ispod nule na koje nismo naviknuti. Njima su najviše izloženi oni koji moraju raditi na otvorenom, poput prodavača na tržnicama, djelatnika čistoće, policajaca i drugih. Onima koji su obavezni ova jutra raditi ne preostaje ništa drugo nego obuči dobre cipele, odjenuti rukav viška, staviti rukavice i šal omotati oko glave.

Treba izdržati još dva dana, ako je vjerovati Državnom hidrometeorološkom zavoda. Za srijedu i četvrtak najavljeni se minimalne temperature od -6, odnosno -5 stupnjeva Celzijevih, a već u petak samo na pozitivnih minimalnih 6, a maksimalnih 11, koji će se u nedjelju popeti na 14 stupnjeva Celzijevih.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...