Josip Bašić, virski vijećnik: “Gdje je načelnik?”

“Ovim putem tražim odgovore na pitanja vezana uz načelnika Općine Vir Kristijana Kapovića. Naime, na prošloj sjednici Općinskog vijeća po prvi puta Kristijan Kapović nije sudjelovao na sjednici vijeća na čiji je prijedlog sazvana. Od predsjednika vijeća Rajka Radovića i zamjenika načelnika nismo dobili obrazloženje zašto načelnika nema nego je samo na početku sjednice kratko rečeno kako načelnik neće doći. Od te sjednice vijeća načelnika Kapovića nema nigdje i nitko ga nije vidio te ga navodno od tad uopće nema na poslu pa čak ni na maškarskim manifestacijama.

S razlogom sada nakon 16 dana postavljam pitanje: Gdje je načelnik !?

Ovo je pitanje vrlo važno iz još jednog razloga o čemu se u javnosti šuti, a na Viru svatko o tome priča uz svakodnevne nove detalje. Taj razlog je navodno premlaćivanje Kapovića u jednom zadarskom hotelu krajem prošlog mjeseca i to je ono što me sada već ozbiljno zabrinjava jer je svaki novi dan dokaz kako je to istina.

Ovim putem tražim očitovanje Općine Vir i načelnika da se pojavi u javnosti te ukoliko ove priče nisu istina neka demantira. Ja se iskreno nadam da nije istina jer u suprotnom bi značilo da je na čelu Vira osoba koja ne može razmišljati svojom glavom već strahom i da mora robovati raznim privatnim interesima i u tom slučaju bi on morao odstupiti s dužnosti.

Ja ga ovim putem pozivam neka se pokaže javnosti  i nadam se , dematira ove navode. Ukoliko je to ipak istina, prije svega mu želim brz oporavak, a onda neka skupi snage i malo morala te podnese ostavku jer tako opterećena i ustrašena osoba ne smije i ne može obnašati nikakvu dužnost.”

Josip Bašić

vijećnik Općine Vir

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...