Knjiga o Magi otkrila nepoznate detalje; Pjevačica EKV-a ljubila je Pažanina Ivu Pogorelića

Poznati rock novinar Dušan Vesić u knjizi "Magi - kao da je bilo nekad" iznio je jako puno detalja o životu princeze jugoslavenskog rocka, Margiti Magi Stefanović iz EKV-a. Neki od detalja do sada su bili potpuno nepoznati, poput njezinog odnosa s Ivom Pogorelićem, slavnim pijanistom svjetskog glasa porijeklom s otoka Paga.

Tijekom osnovne i srednje muzičke škole Magi se družila s Ivom Pogorelićem. Poslije se među njima razvio neobičan odnos, nešto više od prijateljstva, više i od ljubavne veze.

Čini se kao da je Ivo Megi bio zamjena za oca kojeg je rijetko viđala i koji nikad nije bio tu kada ga je trebala. Bila je oduševljena kada su oboje dobili priliku nastaviti školovanje u "školi za talente" u Moskvi, prenosi Express.

Pogorelićevi su rekli "da" ali Magina je majka presudila i rekla "Margita neće ići". "Sve sam ostavila zbog nje, a sada je ne bi trebala vijdeti pet godina", rekla je i s tim je priča bila završena.

Kako nije mogla otići u Moskvu Magi je upisala Muzičku akademiju u Beogradu, stoji u ulomku knjige o poznatoj pjevačici grupe Ekatarina Velika zaslužne za transformaciju jugoslavenske glazbene scene krajem osamdesetih.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...