Miočić veliki favorit nad Joshuom u potencijalnom MMA meču

Ako se Anthony Joshua odluči sastati sa Stipom Miočićem na njegovom teritoriju, kladioničari mu ne daju nikakve šanse.

Naime, kladioničarski portal Oddschecker u ponudu je stavio potencijalni MMA meč između neporažene boksačke zvijezde i UFC prvaka kojeg su odredili za debelog favorita.

Na Miočića je koeficijent 1.02 dok je na Britanaca čak 11.00, piše FightSite.

Joshua je već izrazio interes za eventualni prelazak u svijet slobodne borbe. Teškaški prvak svijeta također je u pregovorima s predsjednikom UFC-a, Danom Whiteom, oko potpisivanja multimilijunskog boksačkog ugovora za njegovu novonastalu Zuffa Boxing promociju.

Unatoč Joshuinom kraljevskom statusu u svijetu boksa, glasnogovornik Oddschcekera George Elek objasnio je da kladioničari u slučaju MMA dvoboja daleko više favoriziraju Miočića na sličan način kao što su favorizirali Floyda Mayweathera kada se legendarni boksač prošle godine obračunao s UFC zvijezdom Conorom McGregorom u irčevom boksačkom debiju.

“Po pitanju Joshuinog dolaska u relativno nepoznati svijet MMA-a, kladioničari su odlučno isključili bilo kakvu šansu da bi AJ mogao pobijediti. Slično kao što je McGregor došao u Mayweatherov svijet, kladioničari su odlučili stati na stranu predstavnika sporta, a ne debitanta.”

No Joshuin potencijalni MMA debi još uvijek je daleko od stvarnosti. Vlasnik IBO, WBA, IBF svjetskih titula 31. će ožujka u Cardiffu odraditi meč s WBO prvakom Josephom Parkerom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...