Naglić zadovoljan: “Šesto mjesto u ABA ligi je jako dobar rezultat”

Košarkaši Zadra u posljednjem, 22. kolu ABA lige izgubili su na gostovanju u Ljubljani od domaće Petrol Olimpije rezultatom 90-85. Iako su Zadrani vodili većim dijelom susreta, u samoj završnici su posustali te je pobjeda otišla domaćinu.

Zadar je sezonu zaključio na šestom mjestu s omjerom 10-12.

– Utakmicu nismo mogli izdržati s devet igrača u rotaciji, od toga neki nisu bili raspoloženi. Klupa nam nije donijela do kraja ono što bi trebala donijeti za dobiti ovu utakmicu. Olimpija je imala više raspoloženih igrača, veću širinu, brzinu, agresiju i čestitam domaćinima na zasluženoj pobjedi, ali čestitam i svojim igračima i stručnom stožeru na sezoni u ABA ligi, jer smo u nju ušli sa strahom od ispadanja, s proračunom manjim nego proteklih godina. Šesto mjesto je jako dobar rezultat, nadam se da ćemo i u domaćoj ligi nastaviti biti uspješni kao što smo bili i do sad – rekao je trener Aramis Naglić.

Kod Zadra, najraspoloženiji je bio Ivanov s 22 ubačaja. Po 16 su dodali Knowles i Špralja, dok je Luka Božić ubacio 15 koševa.

– Možda smo izgubili zbog smanjene rotacije, devet igrača je bilo premalo, nismo bili dovoljno koncentrirani. Vodili smo većim tijekom utakmice, ali smo na kraju nažalost izgubili – istaknuo je Luka Božić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...