Real pokazao da može bez Modrića; Treba li Luka biti zabrinut?

Zinedine Zidane iznenađujuće je odlučio ostaviti Luku Modrića i Tonija Kroosa na klupi protiv PSG-a, no to se nije osjetilo na terenu. Mlada vezna linija koja je zablistala u Parizu dobila je pregršt pohvala i pokazala da nitko nije nezamjenjiv…

Osim o Cristianu Ronaldu i njegovim rekordima nakon trijumfa Reala usred Pariza najviše se priča o fantastičnom nastupu mlade vezne linije koju je Zinedine Zidane poslao na teren, piše tportal.hr.

Francuz je odlučio ostaviti Modrića i Kroosa na klupi koji se još oporavljaju od svojih ozljeda, ali zamjene su odigrale sjajnu utakmicu. Najviše pohvala nakon susreta dobivaju Marco Asensio i Lucas Vazquez, a Mateo Kovačić također je odigrao vrlo dobru utakmicu i dobio pozitivne kritike španjolske javnosti.

Taktički besprijekorna mlada sredina terena pokazala je da Real već ima budućnost u svojim redovima, a kad onima koji su zaigrali još pridodamo talentiranog Danija Ceballosa jasno je da klub ne treba trošiti previše novca sljedećeg ljeta u veznoj liniji, jer već ima sve što mu je potrebno.

Što se pak Luke Modrića tiče, pokazalo se da ipak nije nezamjenjiv kako se dugo vjerovalo i Real može pobjeđivati velike utakmice i bez njega.

Treba li naš najpoznatiji nogometaš biti zabrinut? Ove će godine napuniti 33 godine i sigurno je još nekoliko dobrih sezona pred njim, no u ovakvoj konkurenciji u Realu mjesto u udarnoj momčadi čak ni njemu neće biti lako konstantno držati i iz sezone u sezonu bit će sve teže.

No, još neko vrijeme zasigurno će biti jedna od ključnih karika Reala i bez sumnje će igrati važnu ulogu u završnici Lige prvaka, kad se u potpunosti oporavi od ozljede butnog mišića…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...