Žiri ostao bez riječi nakon što su probali Ivaninu i Loretinu janjetinu s bižima i papršnjak

“Lijepo je vidjeti kako se penjemo na ljestvici s bodovima”, oduševljeno su Ružica i Barica komentirale svoje najbolje ocjene dosad.

“Kada vidite da žiri ovako slasno jede vaše tanjure, onda vam je to znak da su jela itekako dobra. Takvi su i vaši janjeći polpeti i klipići”, kratko je objasnio Mate Janković zbog čega su Barica i Ružica trebale malo duže čekati na svoje ocjene.

Niti jedan član žirija nije mogao sakriti oduševljenje jednostavnim, a opet ukusnim jelom, dok su komplimenti prštali sa svih strana. Pogotovo kada se saznalo da je Barica po prvi put u životu kušala janjetinu, piše Index.hr.

“Perfektno su napravile te polpete, tope se u ustima. Žene stvarno imaju tu finesu kad rade takva jela…”, kaže dežurni kuhar Pažanin, koji nije mogao pričekati kraj snimanja da bi Ružici i Barici čestitao na uspjehu, ali i kušao jelo koje je dobilo tri desetke.

Loreta i Ivana pobrinule se za još jedno ugodno iznenađenje u epizodi. Njihova janjetina s bižima i papršnjak ušutkali su žiri. Mate, Mateja Domitrović Sabo i Tomislav Špiček doslovno su ostali bez riječi, a kad su došli k sebi, nahvalili su povratak Zadranki onom “starom kuharskom điru” te bez ikakvih zamjerki ispisali tri desetke na kuhačama.

Za sitne trzavice na setu showa pobrinuli su se Žuti i Ćale. Špičeku je digla tlak činjenica da su njihova dva tanjura, janjetina pod pekom i lička kalja, na kušanje stigla bez masnoće. Tražio je krivca i pitao gdje je masnoća nestala. Kada nije dobio odgovarajući odgovor, Podravcima je na kuhači okrenuo mršavu dvojku uz objašnjenje kako će nastaviti dijeliti negativne bodove svakome tko donese pečenje – bez masnoće.

Ako se ne probude iz proljetne uspavanosti, Žuti i Ćale bi ovaj tjedan mogli završiti na dnu tablice s ukupnim bodovima, dok bi se Zadranke i Zeličanke lako mogle naći kao nove voditeljice timova. Hoće li im to uspjeti? Gledatelji showa saznat će već danas.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...