Žiri ostao bez riječi nakon što su probali Ivaninu i Loretinu janjetinu s bižima i papršnjak

“Lijepo je vidjeti kako se penjemo na ljestvici s bodovima”, oduševljeno su Ružica i Barica komentirale svoje najbolje ocjene dosad.

“Kada vidite da žiri ovako slasno jede vaše tanjure, onda vam je to znak da su jela itekako dobra. Takvi su i vaši janjeći polpeti i klipići”, kratko je objasnio Mate Janković zbog čega su Barica i Ružica trebale malo duže čekati na svoje ocjene.

Niti jedan član žirija nije mogao sakriti oduševljenje jednostavnim, a opet ukusnim jelom, dok su komplimenti prštali sa svih strana. Pogotovo kada se saznalo da je Barica po prvi put u životu kušala janjetinu, piše Index.hr.

“Perfektno su napravile te polpete, tope se u ustima. Žene stvarno imaju tu finesu kad rade takva jela…”, kaže dežurni kuhar Pažanin, koji nije mogao pričekati kraj snimanja da bi Ružici i Barici čestitao na uspjehu, ali i kušao jelo koje je dobilo tri desetke.

Loreta i Ivana pobrinule se za još jedno ugodno iznenađenje u epizodi. Njihova janjetina s bižima i papršnjak ušutkali su žiri. Mate, Mateja Domitrović Sabo i Tomislav Špiček doslovno su ostali bez riječi, a kad su došli k sebi, nahvalili su povratak Zadranki onom “starom kuharskom điru” te bez ikakvih zamjerki ispisali tri desetke na kuhačama.

Za sitne trzavice na setu showa pobrinuli su se Žuti i Ćale. Špičeku je digla tlak činjenica da su njihova dva tanjura, janjetina pod pekom i lička kalja, na kušanje stigla bez masnoće. Tražio je krivca i pitao gdje je masnoća nestala. Kada nije dobio odgovarajući odgovor, Podravcima je na kuhači okrenuo mršavu dvojku uz objašnjenje kako će nastaviti dijeliti negativne bodove svakome tko donese pečenje – bez masnoće.

Ako se ne probude iz proljetne uspavanosti, Žuti i Ćale bi ovaj tjedan mogli završiti na dnu tablice s ukupnim bodovima, dok bi se Zadranke i Zeličanke lako mogle naći kao nove voditeljice timova. Hoće li im to uspjeti? Gledatelji showa saznat će već danas.

Muzej Iluzija
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...