Ekipa TV Malezije oduševljena “Kućom Strave” u Fun Parku Biograd

Na početku sezone, u periodu od petka do nedjelje, Fun Park Biograd posjetilo je 1500 znatiželjnih posjetitelja. Gosti su bili iz svih dijelova Hrvatske, kao i drugih zemalja poput Njemačke, Austrije, Slovenije, SAD-a, Estonije, Crne Gore, ali i Malezije.

Naime, park je u nedjelju posjetila ekipa TV Malezije zbog koje se park posebno otvorio ranije.

Riječ je o snimanju njihovog popularnog showa Projekt Themepark za Astro RIA, najgledaniji kanal u Maleziji. Jedna poznata osoba i jedan obožavatelj idu na zajedničko putovanje istražiti nove kulture, stil života, kao i sam krajolik neke njima egzotične zemlje. U ovom slučaju odabrali su Hrvatsku, ciljano Fun Park Biograd.

Za cijelu produkciju TV showa bio je osiguran poseban meni zbog kulturalnih razlika. Kamal Adli, popularno televizijsko lice u Maleziji, nije krio oduševljenje parkom, a posebno pretpremijernim izdanjem Kuće Strave.

Nakon XD Dark Ride virtualne vožnje, posjetitelji su najveći interes pokazali za Kuću Strave koja će svoje premijerno izdanje doživjeti ovaj petak. Kuća strave koristi elemente iz američke filmske produkcije za specijalne efekte – animatroniku.

Premijera Kuće Strave zakazana je za petak 13. travnja u 18 sati. Tematski vikend zvat će se: „Petak 13-ti u Kući Strave„.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...