BIOGRAD KUP 2018

Potvrđen dolazak NK Dinama; Na Biograd kupu prijavljene čak 24 ekipe

Matija Lipar/ZARAPIX
Tamni način

U Gradu Biogradu se od 04.-06.svibnja 2018.godine održava međunarodni nogometni turnir za djecu, a sve u organizaciji škole nogometa NK Primorac Biograd. Početkom tjedna službeno je sastavljen i raspored utakmica svih ekipa, koji u cijelosti objavljujemo, a evo što su nam rekli organizatori

Prezadovoljni smo brojem ekipa koje se prijavljene, čak je brojka išla i iznad naših očekivanja. Imamo po 12 ekipa u 2007.godište, te 12 ekipa u 2009.godište, koje će biti podijeljene u dvije skupine po šest ekipa, gdje prva dva prolaze u polufinale. Također se možemo pohvaliti i dolaskom NK Dinama na naš međunarodni turnir, na što smo jako ponosni. Sada se samo možemo nadati kako će sam turnir proći onako kako smo to mi organizatori i zamislili,- rekao nam je Jurica Knez, voditelj Škole nogometa HNK Primorac.

Turnir se organizira za uzrasne kategorije  U-9(2009. godište i mlađe) i U-11 (2007. godište i mlađe).

Ovaj dječji sportski  događaj ima za cilj dodatnu promociju nogometnog sporta kao zdravog načina života od najranije dječje dobi, te stvaranje novih mostova prijateljstava među najmlađim naraštajima sportaša .  Za svaku momčad za vrijeme utakmice u polju mogu nastupiti sedam igrača i vratar (7+1). Svi zamjenski igrači uključeni na listi (uključujući vratara), mogu biti uvršteni u igru u bilo koje vrijeme tijekom utakmice. Igrač koji je zamijenjen može ponovo nastupiti na istoj utakmici („leteće izmjene“) a igra se loptom broj 4.  Utakmice po skupinama igraju se u trajanju od 1 x 20 min prljave igre, a utakmice finalnog dana kao i utakmice za plasman igraju se u trajanju od 1 x 25 minuta prljave igre- pravila su turnira.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook