Utakmica protiv Neretvanca bit će posvećena Hrvoju Ćustiću

U 22. kolu 3. HNL jug NK Zadar  je slavio protiv Imotskog s čak 8-2 i tako ubilježio treću uzastopnu pobjedu.

Ovom pobjedom Zadar je ostao sam na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice s 37 bodova te se približio trećeplasiranom Splitu koji je porazom od GOŠK-a u Dubrovniku ostao na 40, dok vodeći dvojac Croatia (utakmica manje) i Primorac Biograd ima 42 boda.

Kraj utakmice protiv Imotskog trener Vjeran Simunić nije dočekao na klupi budući da je isključen zbog napuštanja tehničkog prostora i prigovora sucu. Ipak, prokomentirao je zbivanja na terenu:

Ostvarili smo ono što smo htjeli i što sam tražio od igrača prije tjedan dana, kada smo krenuli put Blata. Tada sam im rekao da ulazimo u svojevrsnu karantenu, u kojoj moramo biti potpuno posvećeni našim zadaćama i osvajanju devet bodova iz nadolazeća tri susreta, kako bismo onda imali zasluženi uskršnji odmor. To smo i napravili, zaključno s ovom pobjedom protiv Imotskog, do koje nije bilo lako doći, kao ni do prethodne dvije. Primili smo rani pogodak, ali smo se odmah vratili i pokazali karakter i moć. Drago mi je što svi protivnici priznaju da smo dobri u svim segmentima igre, jer smo jako puno radili da bi do toga došli. Taktički smo disciplinirani i jako dobro trčimo, a za to smo se morali naraditi kao psi. Sada ćemo se dva dana odmoriti i onda od utorka krenuti u nove bitke. Čeka nas još dosta teških utakmica, a mi ćemo, kao i do sada, u svakoj ići na tri boda pa što Bog da.”

 

Sljedeće subote na Stanove stiže Neretvanac, a utakmica će biti posvećena nikad zaboravljenom Hrvoju Ćustiću, čiju desetu obljetnicu smrt obilježavamo 3. travnja, prenosi hina.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...