VIDEO “Zadarski navijači izazvali nerede i tučnjave po Šibeniku, ima i hospitaliziranih “

Povodom utakmice koja se održava  danas popodne na Baldekinu GKK Šibenik igra košarkašku utakmicu protiv Zadra. Iako je policija još jučer najavila pojačane mjere sigurnosti zbog utakmice, današnji događaj je prošao mimo njih.

U fizičkom obračunu kojeg su izazvali pojedini navijači Zadra oko 13.15 sati u Ulici fra Jerolima Milete u Šibeniku, a u kojem je sudjelovalo nekoliko desetaka mladića ima ozlijeđenih i to njih  četvero koji se nalaze u šibenskoj bolnici. Na sreću nitko od osoba koje su hitno prevezene u bolnicu nije u životnoj opasnosti.  Najmanje 13 zadarskih navijača je uhićeno. Kako doznajemo čak 20 zadarskih navijača ušlo je u grad s palicama i bokserima. Prije tučnjave radili su nerede, palili baklje i razbijali. Nakon što je policija dobila dojave od građana kako zadarski navijači demoliraju Šibenik, uz policiju prema navijačima je krenula i skupina domaćih navijača te je izbila je žestoka tučnjava.

– Oko 13.15 sati došlo je tučnjave većeg broja osoba u Ulici fra Jerolima Milete u Šibeniku. Nitko od sudionika tučnjave nije imao nikakva navijačka obilježja, a do sada je osam osoba zatražilo liječničku pomoć. Policija i dalje postupa u cilju otkrivanja svih sudionika sukoba i razloga ovog incidenta, kazala je Marica Kosor, glasnogovornica PU šibensko-kninske.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...