Zaljubljeni Josip: “Čim sam vidio Nikolinu znao sam da ćemo se poljubiti”

Nikolina me osvojila srcem i iskrenošću. Odmah sam znao da ćemo kliknuti, rekao nam je Josip Ćiritović (34), koji je izmjenjivao nježnosti s Nikolinom na prvom spoju u showu ‘Ljubav je na selu’. Iako se za njega bori više djevojaka, Josipu se Nikolina Cvek (27) odmah dopala. U showu je sreću tražila već tri puta, a ovo joj je prvi poljubac na televiziji.

– Josip je prekrasna osoba, stvoreni smo jedno za drugo – rekla je. Čim su se osamili, Puljanka mu je izjavila ljubav, a nakon toga je pao i francuski poljubac, pišu 24sata.

– Spremna sam na brak i djecu. Ti si stvoren za mene – rekla mu je Nikolina, a Josip je zaključio kako će njegova majka biti oduševljena njome jer zna kuhati i čistiti. Nikolina nam je ispričala kako će svojoj budućoj svekrvi biti najbolja ‘nevista’.

– Iskreno volim Josipa. I on je bio povrijeđen kao i ja, tu smo se našli – rekla je Cvek i dodala kako ju je izigrao bivši dečko s kojim je bila osam godina u vezi.

U Ćiritovića, koji se bavi vinogradarstvom i maslinarstvom, kaže, zaljubila se na prvi pogled. Na zabavi nakon ‘brzog spoja’ izmjenjivali su poljupce i zaključili da su stvoreni jedno za drugo.

– Hvala ti, Nikolina, ja ću još porazgovarati i s ostalim djevojkama, ali ti ideš kod mene na farmu sigurno i ostaješ zauvijek – rekao je oduševljeni Josip nakon poljupca u emisiji koja je emitirana u utorak. Nikolina nam je otkrila da obožava pjevati i da često dolazi u metropolu na natjecanje karaoka.

– Cijeli Zagreb me poznaje – tvrdi Cvek. Puljanka bi voljela postati Playboyeva zečica, a ne bi joj bio problem skinuti se za časopis.

– Nemam se čega sramiti – izjavila je i dodala kako obožava Playboyev logo, ali ne čita časopis jer je ne privlače gole žene, nego seksi muškarci.

Josip je na brzom spoju sve cure izrešetao pitanjima poput ‘Bi li mogla živjeti u Benkovcu?’, ‘Jesi li išla tamo na pizzu?’. Kad je dobio odgovore da cure njegov Benkovac smatraju selom i da tamo nemaju gdje izaći, bio je šokiran.

– Ona pije i puši te voli izlaziti, što će takva cura mojoj mami – zapitao se Josip kad mu je jedna od kandidatkinja otkrila svoje preferencije. No Nikolina je ispričala da bi za Josipa napravila sve, a njemu se to svidjelo. Nakon upoznavanja su se opustili na zabavi, gdje su nastavili s nježnostima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...