Golčina Modrića raspametila Španjolce uoči velikog finala Lige prvaka!

Španjolski dnevnik Marca oduševljen je golom Luke Modrića nakon asistencije Zinedinea Zidanea na treningu Reala koji je podsjetio tamošnju javnost na volej McManamana u finalu Lige prvaka 2000. godine…

‘Evo kako bi izgledalo da Zidane i Modrić zajedno igraju na terenu!’, naslov je najuglednijeg španjolskog medija uz snimku pogotka našeg Luke s treninga Reala.

Volej kojeg je 32-godišnji hrvatski veznjak pretvorio u pogodak nakon dodavanja Zidanea vjerojatno ne bi izazvao takvo oduševljenje u Španjolskoj da se nije dogodio par dana prije finala Lige prvaka, u subotu u Kijevu protiv Liverpoola.

Španjolsku je taj pogodak podsjetio na jedan od ljepših trenutaka u povijesti Reala, pogodak Stevea McManamana u finalu Lige prvaka 2000. godine protiv Valencije.

Tada je s engleskim veznjakom madridski klub osvojio svoju osmu titulu prvaka Europe u povijesti, a sada ganja već 13. titulu. Posljednje tri ostvarene su uz Modrića kao dirigenta orkestra, a ako Luka izvede nešto slično u subotu kao na ovom treningu, to će biti šlag na tortu njegovih dosadašnjih besprijekornih izdanja u finalima Lige prvaka u kojima još uvijek ne zna za poraz…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...