Na Višnjiku danas održana izborna skupština Neovisnih za Hrvatsku (NHR)

Danas je na  Višnjiku održana izborna skupština sktranke Neovisni za Hrvatsku – NHR-a grada Zadra. Skupštinu je vodio Vladimir Kovačević županijski koordinator.

Grad Zadar je, kako napominju Neovisni, stvorio sve preduvjete za podizanje gradske organizacije. Prisutnima se obratio najprije Željko Glasnović koji je bio oduševljen jer je na početku govora prepoznao svoje suborce među okupljenima.

Nakon njegovoga kratkoga ali žestokoga govora, predsjednica Neovisnih za Hrvatsku Bruna Esih pohvalila je dosadašnji rad u Zadru kao i po svim općinama u kojima NHR ustrojava ili je podigao podružnice. Predsjednica je napomenula da ogroman entuzijazam koji je zatekla ovdje i volju za radom polako počinje davati plodove.

Za predsjednika je jednoglasno izabran Mate Lukić , za zamjenika predsjednika izabran je Mile Knežević a za tajnika Ante Katalinić. Izabran je i izvrsni gradski odbor od 9 članova, te nadzorni odbor na čijem je čelu Dežana Dujić.

Višnja Knežević diplomirani novinar je osoba koja je od danas zadužena za javnost i medije NHR-a Zadar.

Na kraju je Mate Lukić svojim obraćanjem prisutnima prezentirao sve sto je tim uradio do sada i sto će uraditi u buduće vrijeme.

– Naša snaga je neupitna, naše vodstvo je jak vjetar u jedra. Nastavljamo i dalje raditi za boljitak života svih Zadrana to je nas primarni cilj. Sretan sam jer ovi ljudi izabrani oko mene pokrivaju različita područja i svaki od njih će dati svoj obol stranci i ljudima koji nas prepoznaju, kazao je Lukić.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...