Provaljeno u dvije kuće, maslinik i skladište; Ukraden novac, nakit i sanitarna oprema vrijedna desetke tisuća kuna

U vremenu od rujna prošle godine do 11. svibnja u Bibinjama, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 72-godišnjaka te otuđio televizor i kosilicu „trimer“. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa srijede na četvrtak u Zatonu, nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovačkog društva, odakle je otuđio sanitarnu opremu. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S četvrtka na petak u Lovincu, nepoznati počinitelj je provalio u maslinik u vlasništvu 48-godišnjaka, odakle je otuđio dva spremnika za vodu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju poslijepodne u Kukljici, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 71-godišnjaka te otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...