diljem županije

Provaljeno u dvije kuće, maslinik i skladište; Ukraden novac, nakit i sanitarna oprema vrijedna desetke tisuća kuna

Arhiva AZD/Ilustracija

U vremenu od rujna prošle godine do 11. svibnja u Bibinjama, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 72-godišnjaka te otuđio televizor i kosilicu „trimer“. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa srijede na četvrtak u Zatonu, nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovačkog društva, odakle je otuđio sanitarnu opremu. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

S četvrtka na petak u Lovincu, nepoznati počinitelj je provalio u maslinik u vlasništvu 48-godišnjaka, odakle je otuđio dva spremnika za vodu. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U nedjelju poslijepodne u Kukljici, nepoznati počinitelj je provalio u kuću u vlasništvu 71-godišnjaka te otuđio novac i zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

 

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar